Košarica

0

Vaša košarica je prazna

V trgovino

5 idej za popestritev bivalnih prostorov

:3PG Group d.o.o. 0 Komentiraj
5 idej za popestritev bivalnih prostorov

Poznate občutek, ko pridete domov v neurejeno okolje? Stvari nimate kam za pospraviti, niste zadovoljni s postavitvijo pohištva, svetlobo v prostoru in preprosto ne veste kje začeti? Bi vam bilo lažje, da si ogledate nekaj idej za ureditev vaših prostorov?

Sedaj imate priložnost. Zagrabite jo.

Dajte prostoru pridih narave z zelenimi naravnimi stenami

Vsak dan porabimo 84% našega časa v zaprtih prostorih - dovolj, da ga naredimo lepega in pomirujočega. Zelene stene izboljšajo občutek prostora, zmanjšajo raven hrupa in ustvarijo naraven ter prijeten ambient.

Uporabljeni so naravni materiali, ki so urejeni skrbno, ročno pobrani in naravno ohranjeni na osnovi glicerina in barvil za živila.

Oglejte si kolekcijo zelenih naravnih sten TUKAJ.

 

Boditev vsakodnevno očarani nad ekskluzivnimi tapetami

Stene imajo moč, da spremenijo okolje glede na njihov videz in sporočilo. Dobro izbrane stenske obloge lahko naredijo celoten prostor v sijaj lepote. Le nekaj pravih poudarkov v notranjosti lahko spremeni življenjski prostor in pomaga izraziti vašo osebnost.

Oglejte si kolekcijo ekskluzivnih tapet TUKAJ.

 

Domači pridelki in zelenje kar v stanovanju ali na balkonu / terasi

Privoščite si prijetno zeleno okolje zahvaljujoč izdelkom Blooming walls.  The Green Pockets, The Green Pot, The Green Bag in The Green Block bodo neizkoriščeni prostor vašega stanovanja, terase, strehe, balkona ali verande naredili bolj prijetnega in uporabnega.

Z izdelki lahko posadite zelišča, zelenjavo, sadje, okrasno cvetje in celo drevesa. Sadite lahko karkoli želite - paradižnik, papriko, jagode, drobnjak, okrasno travo, kulinarična zelišča in tako naprej… Oglejte si jih TUKAJ.

 

Poskrbite za prijetno svetle prostore z dekorativnimi stropnimi, visečimi in namiznimi svetili

Izberite odlična dekorativna svetila, ki bodo osvetlila izbran prostor. Modna in trendi kombinacija ter dovršena izbira materialov bosta popestrili izgled in dala vašemu prostoru potrebno harmonijo.

Vsa svetila si oglejte TUKAJ.

V kolikor so vas izdelki prepričali, si lahko ogledate našo ponudbo in izberete svoje najljubše barve na www.homeharmony.eu. Imate še kakšno vprašanje? Pišite nam na naš e-mail info@homeharmony.eu. Z veseljem vam pomagamo.

Vaša ekipa notranjih oblikovalcev in svetovalcev

Related post